Tava īstā āda -
nomierināta, atbrīvota
no dekoratīvās kosmētikas un
apkārtējās vides piesārņojuma.
notīra
dekoratīvās kosmētikas
noņem
piesārņojuma sīko daļiņu
noņem
smago metālu daļiņu
(1) Sensibio efektivitātes vērtējums: dekoratīvās kosmētikas notīrīšana, 10 brīvprātīgie, CIREC, Francija, 2017. g.
(2) Sensibio efektivitātes vērtējums: piesārņojuma daļiņu noņemšana, 12 brīvprātīgie, CIREC, Francija, 2017. g.
(3) Sensibio efektivitātes vērtējums: smago metālu daļiņu noņemšana, 12 brīvprātīgie, CIREC, Francija, 2017. g.
Apkārtējās vides apstākļu maiņa tieši ietekmē ādas ikdienas kopšanu, kam šodien jāveic jauna funkcija – jācīnās ar apkārtējās vides piesārņojumu un tā sekām. Tīrāmā āda ir jāaizsargā no visu veidu piesārņojuma daļiņu iesūkšanās tajā, kas var bojāt dabīgās ādas barjeras funkciju. Tāpēc ādas higiēnas līdzekļiem ir jāsamazina bioloģiskā piesārņojuma iedarbība, vienlaikus saglabājot ādu dabiski veselu.
Sensibio ir īpaši izstrādāts pat visjutīgākās ādas attīrīšanai. Šis micelārais attīrošais ūdens atjauno veselīgu un dabisku ādas tīrību. No rīta un vakarā lietojamais līdzeklis nomierina un dziļi tīra ādu, noņemot pat vissīkākās daļiņas un saglabājot tās dabīgās aizsargspējas. Sensibio H2O micelārajam ūdenim ir īpaša formula – pēc ekobioloģiskiem principiem radītais līdzeklis palīdz ādai ilgāk saglabāt izturību pret apkārtējās vides piesārņojumu.
Ūdens, ko BIODERMA izmanto micelāro līdzekļu radīšanai, pēc kvalitātes līdzinās injekcijām paredzētajam medicīniskajam ūdenim. Tas ir vistīrākās un drošākās formas ūdens, kura pH līmenis ir 5,5 – tāds pats kā ādai.
BIODERMA micellu tehnoloģijas pamats – īpaši augstas kvalitātes micellas, kas izgatavotas, izmantojot viena veida īpaši maigu, nejonu virsmaktīvo vielu – glicerīna esteri. Tā struktūra izstrādāta, atdarinot ādas šūnu lipīdu (tauku) struktūru. Tāpēc esteri ideāli mijiedarbojas ar ādu, uztur tās ekosistēmas stabilitāti, hidrolipīdu slāņa darbību un starpšūnu vielas viengabalainību.
Sensibio formula ir papildināta ar dabīgiem cukuriem un nomierinošām sastāvdaļām. 3 veidu cukuriem ir trejāda iedarbība: